Logo

Groeimeters

Ben je op zoek naar een origineel en persoonlijk kado voor kinderverjaardag of geboorte en wil je niet wéér met een rompertje, luiertaart of sokjes aan komen zetten? Laat mij een persoonlijke groeimeter maken!! Dit is een handgemaakte en beschilderde meetlat met de gegevens van het kindje erop ( naam, geboortedatum en evt. geboortelengte) en een ontwerp in overleg.

Het geboortekaartje wordt met zorg uitgekozen en heeft daarom vaak emotionele waarde. De meeste mensen laten daarom de groeimeter door mij ontwerpen met het kaartje als uitgangspunt. Maar ook het thema in de kinderkamer of zelfs het portret van het baby’tje erop geschilderd behoort tot de mogelijkheden!

Ook leuk voor bedrijven: combineer bedrijfsnaam met logo en eventueel thema en je hebt een aparte blikvanger voor kledingzaak, restaurant of wachtkamer. Hiermee heb je altijd een kado waarvan je nooit dezelfde tegen zult komen!

Een groeimeter is 122cm hoog en 30cm breed en het meetgedeelte loopt van 50cm tot 170cm. De prijs bedraagt € 85,- (met portret of ingewikkeld ontwerp is de prijs uiteraard hoger). 

Voorbeelden volgen snel....